Akcie

Pravidelné investování – cesta k bohatství

Pravidelné investování představuje v dnešní době nejsnadnější a velmi loigcký způsob, jak si odkládat třeba i jenom pár stovek, nebo tisícovek každý měsíc. A díky složenému úročení, dlouhodobému vývoji trhů a času můžeme za pár (desítek) let být i díky pár tisícovkám měsíčně milionáři. Nevěříte? Tak počítejte se mnou.

Jak se stát milionářem

Budeme uvažovat pouze v reálných časech a úročení, abychom příklad, jak se stát milionářem udělali opravdu maximálně realistický. Takže, výchozí předpoklad – budu spořit 20 let, budu peníze vkládat do akciového portfolia (předpoklad výnosuý 7% p.a.) a budu spořit každý měsíc. Kolik si myslíte, že musíte měsíčně uložit, aby to bylo za 20 let milion?

2.OOO Kč měsíčně z vás udělají milionáře

Ano, jde o 2.000 Kč měsíčně. Pokud dokážete měsíčně odložit 2.000 Kč, budete dávat peníze do nějakého akciového indexu, tak je vysoká pravděpodobnost, že za 20 let budete mít v tomto indexu 1.000.000 Kč (jeden milion korun). Je to opravdu jednoduché. Ze svého tedy vložíte 20 let x 12 měsíců x 2.000 Kč měsíčně = 480.000 Kč a o zbytek se už postará složené úročení.

Jak zvolit akciový index pro pravidelnou investici

Výběr akciového instrumentu je dnes velice jednoduchý. Buď si zřídíte účet u nějakého brokera a budete pravidelně posílat a kupovat na burze akcie (složitější varianta) nebo jednodušší varianta – pořídíte si účet u Portu. Na tomto odkazu se můžete jednoduše zaregistrovat a pak už stačí jenom udělat si ve vaší bance podle jednoduchých instrukcí trvalý příkaz. A čekáte. Peníze vám samy vydělávají. Snazší už to opravdu být nemůže.

Pokud chcete začít vydělávat společně s Portu, stačí se zaregistrovat třeba přes tento odkaz ZDE. Já sám s portu investuji a jsem s nimi velice spokojený. Stojí za nimi silná finanční skupina, která chce zprostředkovat dříve nedostupné finanční instrumenty široké veřejnosti. A to jsme my. Zapomeňte na ekonomicky nevýhodné podílové fondy a svěřte své peníze profesionálům. Portu je moderní způsob investování, který z vás může udělat milionáře, jak jsme si ukázali výše.

Líbil se vám článek - podpořte náš web drobným příspěvkem - klikněte níže na DONATE

Související články

Mohlo by tě zajímat
Close
Back to top button